Skriv ut

Skapa PDF

Kumla Gårdsväg 21 A

norsborg

Lagerlokal med stor potential i Eriksbergs Industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 406 m²
Karta

Information

Beskrivning

En öppen och rymlig lagerlokal med högt i tak. Lokalen har stor potential och kan rikta in sig på olika sorters verksamheter, som t.ex. lager eller kurslokal för fysisk aktivitet, då det i dagsläget finns duschutrymmen samt bastu. Ta chansen och etablera ditt företag i Eriksbergs Industriområde! I området finns ett stort antal företag i varierande branscher, stora som små. Allt från livsmedelshandel, tvätteri- och byggverksamheter till transporttjänster, metall- och elektronikindustrier.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 406

Omgivning

Omgivning/natur

Eriksbergs industriområde ligger lättåtkomligt både från E4/E20 och Hågelbyleden. I närheten ligger Mc Donalds, Ica Maxi och Bauhaus. Större serviceutbud finns med kort bilfärd i Hallunda och Alby Centrum. Lite längre bort finns även Kungens Kurva och Skärholmen Centrum med all service som kan tänkas behövas.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde som är strategiskt beläget mellan E4 och riksväg 258, Hågelbyleden. Buss från området går till bland annat till Hallunda, Alby och Tumba. Från Alby, som är närmaste tunnelbanestation med en promenad på drygt 2 km, tar det ca 35 minuter till T-Centralen.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten inrymmer två lager- och logistikbyggnader. Den ena är Castellum i Stockholms största byggnad där hanteras och distribueras bland annat post till hela Mälardalen. Den andra byggnaden är en av våra nyproduktioner.

Dokument

Kumla Gårdsväg 21 A
Sökhjälp