Skriv ut

Skapa PDF

Tallbacksgatan 10

rosersberg

Kontor i ett attraktivt logistikområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 115 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta kontor på plan 2 om ca 115 kvm. Kontoret ligger i "Stockholm Nord Logistikcenter" i Rosersberg som är ett attraktivt logistikområde och passar bra för det lilla företaget. Parkering finns att hyra i anslutning till lokalen.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 115

Omgivning

Omgivning/natur

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an är nu dessutom klar och gör området än mer attraktivt med enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i det expansiva lager- och logistikområdet Logistik Nord. Ett område som gått från ett lummigt jordbruksområde till ett modernt logistikcenter. Fastigheten innefattar flertalet lager-, logistik- och produktionsbyggnader.

Dokument

Tallbacksgatan 10
Sökhjälp