Skriv ut

Skapa PDF

Bäckvägen 20

sollentuna

Verkstadslokal med egen markport och lastkaj.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad
Storlek: 605 m²
Karta

Information

Beskrivning

En flexibel verkstadslokal med tillhörande kontor om 605 kvm i bra läge i Sollentuna, nära till Stockholm City och Arlanda flygplats. Verkstadslokalen har en takhöjd på mellan 3- 3, 75 m, en markport med måtten 2,70 x 2,70 och brunnar. I kontorsdelen finns en bastu. Kontorsytorna kan även användas som minilager. Byggnaden har en egen lastkaj med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till byggnaden. Lokalen är tillgänglig 181231.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 605

Omgivning

Omgivning/natur

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. I Häggviks handelsområde och Sollentuna Centrum finns ett stort utbud av butiker.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter. Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten Elementet 3 är bebyggd med tre industri-/kontor-/lagerbyggnader i en till tre våningar .

Bäckvägen 20
Sökhjälp