Skriv ut

Skapa PDF

Elektravägen 10

hägersten

Ljust och fint kontor för det mindre bolaget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 154 m²
Karta

Information

Beskrivning

Perfekt kontor för dig som söker mindre lokal. Kontoret är uppdelad i två plan med en intern spiraltrappa som binder samman planen. Lokalen är ljus och har fina ytskikt, genomgående parkett och stengolv i pausytan. Parkeringsmöjligheter finns i området.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 154

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Västberga industriområde, ett av Stockholms centrala industriområde som ligger öster om E4/E20 vid Stockholms södra infart och södra Stockholms viktigaste godsterminal. I området finns Västberga Handel som inrymmer Coop Forum Stormarknad, Rusta och Cykloteket samt att det i industriområdet finns flertalet lunchrestauranger. På en kort promenad når du Telefonplan och dess serviceutbud samt närmsta tunnelbanestation.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Västberga Industriområde som lätt nås från E4/E20. En kort promenad från fastigheten finns busshållplats med ett flertal bussar. Närmaste tunnelbanestation är Midsommarkransen som ligger 1 km från fastigheten, även Telefonplan ligger nära, ca 1,5 km från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Kv. Dagskiftet 4 är en industribyggnad i tre våningar som du hittar i Västberga industriområde, Stockholms centralste industriområde.

Dokument

Elektravägen 10
Sökhjälp