Skriv ut

Skapa PDF

Kuskvägen 2

sollentuna

Trevlig fitnesslokal vid Häggviks handelsområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vid Häggviks handelsområde finns nu denna trevliga lokal som passar verksamheter inom exempelvis yoga, fitness och hälsa. Med bra kyla och ventialtion i lokalen kan du enkelt hålla i jobbiga och utmanande pass och det finns även ett omklädningsrum med tre duschar. Du välkomnas av en rymlig entré som är en utmärkt yta för reception eller kundmottagning och det finns bra skyltningsmöjligheter mot det vältrafikerade handelsområdet samt parkering i området.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 240

Omgivning

Omgivning/natur

Häggvik är norra Stockholms expansiva handelscentrum med ständigt liv och rörelse. I det expansiva handelsområdet finns ett stort utbud av restauranger och butiker med mode, mat, hem och fritid såsom Stinsen shoppingcenter med runt 80 butiker och restauranger, ICA Maxi, Willy’s, Beijer Bygg, McDonalds, Mekonomen och Elgiganten. Här rör det sig människor mellan tidig morgon och sen kväll.

Parkeringsmöjligheter/garage

För mer information, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Kuskvägen ligger intill E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Utanför huset på Kuskvägen 2 finns det gott om parkeringsplatser för kunderna. Med kollektivtrafik tar du dig fram med buss 522 mot Sollentuna station eller 526 som går till Sergels torg. Önskar ni åka pendeltåg är det Sollentuna Centrum och Häggvik Centrum station som ligger närmast.

Övrig information

Övrigt

En färgsprakande fastighet. I alla fall så har fastigheten inrymt färghandel under en längre period i dess historia. Castellum har ägt och förvaltat denna handels- och kontorsfastigheten sedan 1997.

Kuskvägen 2
Sökhjälp
Smygtitta