Stämningsbild västerläge
Stämningsbild lokal
Omgivningen vid SeaU
Områdesbild SeaU
Stämningsbild café
Stämningsbild blomsteraffär

SeaU | Helsingborg

Favorit Dela

Helsingörskajen 10

Utveckla din affärsidé eller förverkliga din dröm mellan city och havet i Helsingborg. Nu färdigställs SeaU i Helsingborg.

Beskrivning

SeaU Helsingborg blir en levande mötesplats, mitt emellan city och havet med många människor i rörelse. I SeaU byggs 155 bostäder och en ny Kongress- och hotellanläggning med kapacitet för 1200 personer som kommer drivas av Nordic Choice Hotels. SeaU har första inflyttning under 2019 och sträcker sig fram till 2020. I bostadsfastigheternas entréplan erbjuds nu möjlighet att etablera din verksamhet på premiumläge precis vid havet! Lokalerna är ca 80 -115 kvm stora varav två är placerade med fri havsutsikt i väster-läge och en finns placerad mot vimlet på Sundstorget och Dunkers kulturhus i öster-läge. Se närmare om lokalernas placering och planlösning under bifogade dokument. Här flyter arbete, fritid och boende ihop. Vill du erbjuda guldkant på tillvaron med perfekt kaffe, delikatesser, inredning eller skönhetssalong som ingen annan har? Här kan du utveckla din affärsidé eller förverkliga en dröm. Kontakta uthyrningsansvarig för kommersiella lokaler i SeaU, Marina Palm, och presentera din affärsidé!
  • Total yta

    115 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 85 115

Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

1

Planlösning:

I västerläge: Hus 1: Lokal 109:1001 på ca 115 kvm har ej uteservering Hus 3: Lokal 310:1001 på ca 85 kvm har tillhörande uteservering.


Omgivning

Företag i närheten:

Benchwarmers kommer öppna i SeaU och här ser vi gärna att aktörerna kompletterar varandras erbjudande. Clarion kongress- och hotell öppnar sin verksamhet i SeaU 2020.

Kommunikationer:

SeaU ligger precis vid havet och med promenadavstånd till Centralstationen i Helsingborg.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marina Palm

Uthyrningsansvarig

Marina Palm

marina.palm@midroc.se

+461 VISA NR +46104707452

+467 VISA NR +46722196898

Marknadsförs av Midroc Property Development AB
midroc.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Helsingörskajen 10

Om Midroc Property Development AB

Midroc Property Development ingår i Midroc Europe, som är en heltäckande partner inom områdena fastighetsutveckling, tjänster & entreprenad och investeringar. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2016 omsatte vi 5,6 miljarder kronor. Vår styrka är din trygghet.

Fler annonser från denna annonsör