Skriv ut

Skapa PDF

Mätarvägen 9

brunna

Nyproducerat lager i Brunnas bästa läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 1 700 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Brunna, norr om Stockholm bygger Castellum moderna och funktionella lokaler för lager och lätt industri. Närheten till E18 och E4 ger mycket goda distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Takhöjd: cirka 6,4 meter fri takhöjd Bärighet: Lagergolv 2000 kg/kvm. Entresol 500 kg/kvm Lasthus Säkerhetsklass: 2 Sprinkler: Ja Uppställningsytor kan tillskapas Miljöklassificering: Miljöbyggnad Silver Tillträde: Q1, 2019.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 700

Omgivning

Omgivning/natur

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Du når både Arlanda och Bromma flygplats med bil på bara 30 minuter. Med busshållplats inom gångavstånd är det också enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation.

Övrig information

Övrigt

På denna fastighet planerar vi att uppföra nya moderna lokaler för lättindustri/lager och handel/butik. Tomten är ca 18 000 kvm planlagd och byggklart mark precis vid infarten till Brunna Industripark.

Dokument

Mätarvägen 9
Sökhjälp