Skriv ut

Skapa PDF

Nolsögatan 3, våning 27, Kista

kista

Toppmoderna lokaler och spektakulär utsikt i Victoria Tower!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 453 m²
Karta

Information

Beskrivning

Toppmoderna lokaler i Kistas mest spektakulära byggnad! Var på våningsplanet du än befinner dig så är utsikten hänförande. Kontorslokalen ger ett fritt, luftigt och stimulerande intryck, som skapar positiv energi och bidrar till en kreativ arbetsmiljö för er organisation. Det effektiva och öppna kontorslandskapet kommer att bidra till en mer flexibel och modern arbetsmiljö och stärker därmed kontakten mellan olika personalgrupper inom bolaget. Det innebär att bolagskulturen samverkar med fastighetens profil och ni stärker därmed företagets samhörighet.

Utförande

Byggår

2011

Våningsplan

27

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 453

Omgivning

Omgivning/natur

Kista har sedan länge varit känt för sin unika utveckling. Både för svenska och internationella företag. Ingen annanstans i landet finns så många arbetsplatser samlade på en så begränsad yta. Kista Science City är Norra Europas ledande område för data- och kommunikationsteknologi. I Kista Science City tronar Victoria Tower, en av världens modernaste skyskrapor. Victoria Tower ligger bredvid Kistamässan invid det nyutvecklade Arne Beurlings Torg.

Närservice

Vid Arne Beurlings Torg sprudlar det av aktivitet och här finner ni restauranger, café, My Way-butik, frisör, gym, blombutik, kemtvätt, Telia företagscenter samt en cykelbutik.Bara 6-7 minuters promenad bort finns Kista Galleria och dess breda serviceutbud öppet till klockan 21. I gallerian finner ni butiker, Sveriges största restaurangtorg, biograf, bank, matbutiker, tandläkare, vårdcentral och mycket mer. Kista erbjuder en mångfald av restauranger och vill man träna under lunchen finns det många ställen att välja bland.

Kommunikationer

De goda kommunikationerna med buss, tunnelbana och pendeltåg samt närheten till såväl E4, E18 och till Arlanda gör att Kista är lätt att nå från hela världen. På sikt kommer även tvärbanan passera utanför byggnaden med en hållplats bara några meter från entrén.

Dokument

Nolsögatan 3, våning 27
Sökhjälp