Skriv ut

Skapa PDF

Söderforsgatan 1, Librobäck

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 658 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns lager- och produktionslokaler för uthyrning i Librobäck. Lokalen har en yta om 658 kvm där lager och produktionsytan utgör den större delen av ytan. Kontor och personalutrymme finns längst in i lokalen. Härifrån är det nära Bärbyleden som tar dig vidare till samtliga större vägar kring Uppsala.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 658 kvm består av stort lager och produktionsutrymme med generös takhöjd och längst in i lokalen finns kontor och personalutrymmen. Lokalen är utrustad med travers (3 ton) och en hög port samt en entrédörr in till lagerutrymmet.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 658

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Librobäck är en stadsdel i nordvästra Uppsala. I söder gränsar stadsdelen mot Luthagen, framför allt längs Dalabanan mot Borlänge. Den södra delen av Librobäck (söder om Bärbyleden) kallas även Börjetull. Librobäck är främst ett industriområde, med bland annat återvinningsstation, byggvaruhus, bilverkstäder, bilbesiktningsanläggning, lager mfl. Det ligger endast 3 km från Uppsala centrum.

Företag i närheten

Mindre lunchrestaurang finns i området och det är nära Nelins butik samt Mimmi Ekholm plats som har ett bra utbud av service.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med Uppsala Buss som har flera avgångar i timmen samt nära med bil till Bärbyleden som tar dig vidare till både Enköpingsvägen och E4:ans påfarter. Det finns också bra gång- och cykelvägar in till Uppsala.

Länkar

Söderforsgatan 1
Sökhjälp