Skriv ut

Skapa PDF

Spiggansplats 2, Sorgenfri

malmö

Bästa läget i Sorgenfri - fräsch lokal på nya torget. Lokal 61 kvm i kv Spårvagnen 2. Attraktivt hörnläge i bottenplan med stora synliga skyltfönster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 61 m²
Karta

Information

Beskrivning

Centralt läge i ett av Malmös hetaste stadsdelar. Med ett myllrande torg alldeles utanför. Och fler än 5000 boende inpå knuten. Lokalen har ett unikt läge i hörnet av Industrigatan och blivande Spiggans plats. Inom upptagningsområdet kommer 2500 nya bostäder att dubbla invånarantalet de närmaste åren. Gatumiljön utanför lokalen präglas av smarta flöden. Här passerar ett högtrafikerat gång och cykelstråk som binder ihop centrum och Malmös östra delar. Det skapar kundtryck oavsett vilken verksamhet.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Antal rum

1

Planlösning

Öppen planlösning med toalett och pentry.

Teknisk information

Ventilation

FTX

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 61

Ekonomi

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Bland moderna bostäder och gröna mötesplatser kommer platsens historia vara synlig. Mötet mellan det industriella arvet, nybyggda flerfamiljshus och kreativa verksamheter för tankarna till SoHO och East Village i New York. Att flytta din verksamhet hit är inte bara en affärsmöjlighet- det är ett statement.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage i området.

Närservice

Erbjuder god service i närområdet.

Kommunikationer

Många busslinjer har hållplastser i lokalens närområde. Industrigatan får ett livligt cykel och gångstråk som passerar utanför. Inom promenad avstånd ligger Värnhemstorget och Triangelns tågstation.

Skyltläge

Bra skyltläge åt flera håll. Lokalen har stora synliga skyltfönster mot både gatan och torget.

Dokument

Spiggansplats 2
Sökhjälp