Skriv ut

Skapa PDF

Lommavägen 39

arlöv

Med bra läge i Arlöv ligger detta frostfria kallager som enkelt kan konverteras till varmlager. Genomgår just nu en invändig uppfräschning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 4 368 - 4 368 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Arlöv på Lommavägen 39 finner ni denna lagerlokal, frostfritt kallager, som enkelt vid behov kan konverteras till varmlager. Lokalen lämpar sig för såväl lager som produktion/tillverkning. Finns möjlighet att bygga till kontorsytor inne i fastigheten eller i precis anslutande del. Lokalen genomgår just nu en invändig uppfräschning. Idag finns här en port på ena gaveln men det kan anläggas fler portar vid behov. Det finns möjlighet att dela lageryta. Takhöjd på högsta delen är ca 8 meter till balk och sedan sluttar taket ner mot 4,7 meter. Tack vare bra placering i området så kommer man snabbt ut på de större ringlederna och förbindelserna mot Malmö, Köpenhamn eller Lund. Närhet till såväl pågatågstation som service och handel. Finns flera andra hyresgäster i grannfastigheterna och det är enkelt för trafik att hitta hit.

Utförande

Planlösning

Finns planritning av lokalen. Det går att dela lagret till häften.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 4 368 4 368

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Dokument

Lommavägen 39
Sökhjälp