Skriv ut

Skapa PDF

Lona Knapes Gata 5, Sisjön

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor
Storlek: 259 - 259 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett trevligt kontor med mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ljusinsläpp från två håll vilket gör den ljus och luftig. Planlösningen är idag indelad i kontorsrum av varierande storlek men går givetvis att anpassa för att uppfylla just era behov. Välkommen att kontakta Colliers för mer information och visning.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 259 259

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde. I närheten finns Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg som erbjuder shopping och service. Ett stenkast bort finns Sisjöns naturreservat med löpspår och grönområden.

Närservice

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Fastigheten ligger precis bredvid köpcentra 421 med butiker såsom ICA MAxi, Apoteket, Dressman, Hemtex, Lindex för att nämna några.

Kommunikationer

Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Lona Knapes Gata 5
Sökhjälp