Skriv ut

Skapa PDF

Kvarnvägen 2, Växjö

växjö

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 384 - 3 180 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten byggdes 1961 men genomgick en renovering under 2008. Fastigheten ligger ca. 1 km från Växjö centrum i ett område med blandad användning av bostäder, kontor och logistik / industribyggnader. Fastigheten är omgiven av en härlig gräsbelagd yta på baksidan. I fastigheten finns det möjlighet till olika storlek på lokal från ca 384 kvm upp till 3,180 kvm. Entré till fastigheten sker via en gemensam entré med en välkomnande reception i markplan. Tillsammans med den andra hyresgästen i huset finns det möjlighet att använda matsal och gym/omklädningsrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1961

Renoveringsår

2008

Planlösning

Den nuvarande planlösningen är mestadels rumsindelad men det finns även en del på plan 3 som har öppen planlösning. Planlösningen kan anpassas efter ny hyresgäst.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 384 3 180

Omgivning

Omgivning/natur

Kollektivtrafik finns precis utanför fastigheten. Det tar ca. 2 min med bil till stadens centrum eller 10 min promenad. Du kan nå flygplatsen med bil på 15 min, till Kastrup tar det 2,5 timmar med tåg. Kvarnhagskällan är närmaste restaurang i området (ca 200 m) men det finns också andra restauranger i omgivningen för luncher etc.

Kvarnvägen 2
Sökhjälp