Skriv ut

Skapa PDF

Olof Palmes gata 23, City

stockholm

Ljust och fint citykontor på Olof Palmes gata, perfekt läge invid Norra Bantorget och pulsen i City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 124 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

På Olof Palmes Gata 23, 1/2 tr. upp i fastigheten, har vi nu en ljus och fin kontorsyta om 124 kvm vakant. Fastigheten ligger i toppenläge med all tänkbar service runt knuten. Lokalen har fina välbevarade detaljer såsom geomgående vackra trägolv, vackra fönsterpartier och dekorativa kakelugnar. Här finns det en bra mix av kontorsrum i olika storlekar. Lokalen har ett riktigt trevligt ljusinsläpp tack vare de fina fönsterpartierna med utsikt mot Norra Bantorget samt en lummig innergård. Lokalen är belägen endast några få minuters promenad från Stockholms Central och Arlanda Express vilket är en stor fördel för dig som har inresande kunder eller personal. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Patrik Wedin för mer information och/eller en personlig visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Rumsindelad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 124

Omgivning

Närservice

Hela Citys generösa utbud av butiker och resturanger i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för era besökare i närliggande garage Norra Latin och Clarion Hotel Sign.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer i närområdet; kontoret är belägen på mindre än fem minuters promenadavstånd från Stockholms Centralstation med T-bana, Pendeltåg, Fjärrtåg samt Arlanda Express.

Olof Palmes gata 23
Sökhjälp