Kvarteret Telefonen | Ronneby

Favorit Dela

Fridhemsvägen 15

Ljust och fräscht kontor eller lokaler för hälsovård med centralt läge vid Resecentrum och Brunnsparken. Hiss och stor parkering utanför.

Beskrivning

De ljusa lokalerna ligger i kvarteret Telefonen där det finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, friskvårdsanläggning samt en lunchrestaurang. Här finns gott om parkeringar, laddstolpe för elbilar och vackra promenadstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby. Det finns gott om restauranger i närheten och möjlighet till konferenser för över 1000 personer i närbelägna Blekinge Convention Center. Lokalen ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik för hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.
  • Total yta

    166 m2

  • Ytbeskrivning

    Vid entrén finns väntrum, toalett och möjligheter att hänga av sina ytterkläder. Härifrån löper en ljus korridor med konferensrum och arbetsrum på båda sidorna. Det finns även personalutrymmen och kök.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Telefonen 2

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

7 kontorsrum, personalmatsal, RWC, WC, duschutrymme samt arkiv.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme och fjärrkyla som ingår i hyran.

Lokalen kan nås via:

Entrédörr delas med Capio, ABRI och restaurang Köksmästaren. Från huvudentrén finns en rymlig hiss till plan 2 och lokalen.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vid fastigheten finns promenad- och cykelstråk längs Ronnebyån till den vackra Brunnsparken, Hotell Ronneby Brunn och Ronneby Golfklubb. På andra sidan ån ligger området Blekans sekelskiftesvillor med glasverandor och en bit bort centrala Ronneby med restauranger, butiker och torghandel.

Företag i närheten:

I fastigheten finns flera tillverkande företag, kontor, vårdkliniker, friskvårdsanläggning samt en restaurang. Några av de omgivande företagen är Fueltech, Orbit One, Cetetherm, Areff, Capio citykliniken med flera. Soft Center, Ronneby Brunn Hotell och centrala Ronneby med dess butiker ligger i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns över 100 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I centrala Ronneby som ligger inom gångavstånd finns bland annat matvarukedjan Willys.

Kommunikationer:

Resecentrum med Blekingetrafikens bussar och Öresundståg mot Köpenhamn och Karlskrona ligger inom några minuters promenad. Cykel- och gångväg finns till fastigheten. Från Ronneby Airport tar det cirka 15 minuter med bil.

Skyltläge:

På områdesskyltningen och över entrén.

Vägbeskrivning:

Kör mot järnvägsstationen och följ därefter skyltningen mot Ronneby Brunn. Vid Ronnebyån sväng höger och följ områdesskyltningen. Det är också enkelt att nå fastigheten via Öresundstågen eller buss till Resecentrum varifrån det endast är några minuters gångväg.


Övrig information

Övrigt:

I lokalen har det tidigare bedrivits hälsovård. Flertalet av rummen är utrustade med handfat och hela lokalen är handikappanpassad.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

AI

Kommunägt fastighetsbolag

ABRI, AB Ronneby Industrifastigheter

info@abri.se

0457 VISA NR 0457-61 87 00

Marknadsförs av AB Ronneby Industrifastigheter
abri.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fridhemsvägen 15