Lundby
| Göteborg

Favorit Dela

Lundby Hamngata 24

Trevlig kontorslokal i gränslandet mellan Lindholmen och Frihamnen.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    305 m²

  • Hyra:
Ljus och fin kontorslokal i gränslandet mellan Lindholmen och Frihamnen. Lokalen finns på plan två och har egen entré och eget kök. Lokalens yta, som är ljus och trevlig, fördelas på flertalet kontorsrum i varierande storlek. Goda parkeringsmöjligheter. Goda allmänna kommunikationer via flertalet busslinjer via exempelvis Pumpgatan. Närhet till lunchrestauranger.
  • Total yta

    305 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lundby Hamngata 24

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

I Lundby finns ett varierat näringsliv med företag av alla storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Bland annat ligger Volvo Lastvagnars huvudkontor där, samt delar av Volvo Pentas fabriker i Volvos gamla personvagnsfabrik. Lundby har också ett rikt och varierat utbud av utbildning, allt från små grundskolor till ett stort utbildningscentrum på Lindholmen med gymnasier och högskolor.

Närservice:

I nära anslutning finns Backaplan och på andra sidan Götaälvbron finns Nordstan som båda erbjuder all tänkbar service.

Kommunikationer:

Det är snabbt och enkelt att ta sig till och från Frihamnen, oavsett om du väljer att ta bilen, bussen eller spårvagnen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Lundby Hamngata 24

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör