Skriv ut

Skapa PDF

Mobilvägen 10, Ideon

lund

Mobile Heights Center!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 600 - 1 200 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På Mobilvägen 10 hittar vi ett våningsplan som omfattar ca 1200 kvm men kan enkelt delas till två mindre lokaler, en lokal om ca 600 kvm ger möjlighet till 40-50 arbetsplatser i en öppen planlösning. Lokalerna ger bra ljusinsläpp och har en luftig atmosfär. I fastigheten finns en lunchrestaurang, café, utomhuskontor, generösa loungeytor i bottenplan, gym (ingår ej, man får betala för att nyttja gymet), konferensmöjligheter mm.

Planlösning

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 600 1 200

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger belägen på Höjdpunkten och är en del av forskningsbyn Ideon Science Park, alla hyresgäster blir en del av Ideon-familjen. Fastigheten ligger också nära Brunnshög där det bl.a. byggs MAX IV och ESS, som är Sveriges två största forskningsanläggningar. Spårvägen mellan Lund C och ESS kommer att ha hållplatsen Höjdpunkten precis utanför huset våren 2020.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finna i närområdet

Kommunikationer

Nära E22

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Mobilvägen 10
Sökhjälp