Skriv ut

Skapa PDF

Restalundsvägen, Behrn Arena

örebro

Eyraporten - Moderna och kreativa kontor med matchpuls mitt på Behrn Arena. Här delar ni gemensamma ytor och hyr med All Inclusive.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: All inclusive upplägg där det mesta ingår
Storlek: 462 - 462 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Eyraporten, ett nytt kontors koncept med inspiration från kontorshotell och coworking. I Eyraporten hyr du din egna kontorsyta och har tillgång till gemensamma ytor i lounge-miljö, en stor avdelning med mötesrum i olika storlekar, generösa terrasser med ute arbetsplatser mm. Fastigheten har tre våningsplan om 2000 kvm styck med moderna och yteffektiva kontorslokaler och i mitten finns två generöst utrustade "hubbar" som disponeras gemensamt av hyresgästerna. Här finns bl.a. coffee lounge, pentry med matplatser, naturliga mötesplatser och worklounge-ytor. Hubbarna är naturliga mötesplatser och skapar förutsättningar för nätverksbyggande och affärer. På plan 5 finns en mötesavdelning med 22 st mötesrum i olika storlekar och utformning som är modernt och funktionellt möblerade och utrustade med senaste AW-teknik. När du hyr i Eyraporten kan du fokusera på din kärnverksamhet. Kaffe, städning, wifi, mötesrum, möbler i alla gemensamma utrymmen, reception med tillhörande tjänster samt drift och administration ingår. All Inclusive. På Eyraportens båda kortsidor finns terrasser med ute-arbetsplatser och utsikt mot arenan. Cykelrum med omklädning finns på plan 1. Parkering finns i intilliggande P-hus. Projektet beräknas vara klart 2020/2021.

Planlösning

Utförande

Byggår

2018

Planlösning

Planlösningen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 462 462

Ekonomi

Hyra

All inclusive upplägg där det mesta ingår

Omgivning

Företag i närheten

Behrn Arena, Eyrabadet, Idrottshuset, Skandiamäklarna, Max Hamburgerrestaurang, Kraft Måleri, Eyracenter, Sobi, Lindells, Nordic Wellnes, Arenahuset, Pizzabakeren

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns i intilliggande P-garage

Närservice

Ett flertal restauranger, kiosk och caféer.

Kommunikationer

Buss 2 och 3 stannar vid Behrn Arena

Dokument

Länkar

Restalundsvägen
Sökhjälp