Stenungsund
| ödsmål

Favorit Dela

Teknikvägen 4

Modern och flexibel Industrifastighet.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  200 - 4 000 m²

 • Hyra:
I Ödsmåls industriområde erbjuds flexibla lager- och kontorsytor om 400 kvm upp till 4000 kvm. Lokalerna återfinns i en modern industri/lager- och kontorsfastighet som byggdes om och byggdes ut under 2001. Det finns öppna och flexibla lagerytor som går att dela i mindre ytor för flera användare. Även kontorsdelarna skulle gå att dela upp vid behov. Toalett och pentry finns. Lagerhallen är uppbyggd på pelare med en takhöjd på ca 4 meter. Golvbärigheten varierar mellan 0,5 ton/kvm - 1 ton/kvm i lokalen. Bra inhägnad går i anslutning till fastigheten som kan fungera som uppställningsyta vid behov. I anslutning till lagret finns 8 portar varav 3 har vädertätning. Portarna är spritt placerade i lokalen för att få ett bra flöde med flertalet anslutningar in och ut. Fastigheten ligger strax norr om Stenungsund ca 7 km från E6 med anslutningar mot norr- och södergående riktning. https://www.youtube.com/watch?v=LGHsmRc1-CQ Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!
 • Total yta

  4000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 200 4 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Näs 1:259

Renoveringsår:

2001

Planlösning:

Öppen planlösning. Pelarbyggd.


Omgivning

Omgivning/natur:

Industri och verkstäder finns i området.

Kommunikationer:

Busshållplats finns utanför fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrning

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Teknikvägen 4

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör