Skriv ut

Skapa PDF

Svartbäcksgatan 19, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 3 002 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer VA och avfallshantering tillkommer med totalt ca 25 kr/m²/år, el, fastighetsskatt och moms. Fastighetsskatten är 720 kr/månad. Löpande 3-årskontrakt tecknas med hyresvärden. Utgångspris: 395 000 kr
Storlek: 45 m²
Karta

Information

Beskrivning

I ett trevlig läge vid den gamla fina delen av Svartbäcksgatan men ändå ett stenkast från gågatan ligger denna mycket charmiga butikslokal om 45 kvm i ett renoverat äldre hus. Gården innanför är kanske den finaste bevarade innergården i centrum.

Utförande

Planlösning

Charmig butikslokal dom är indelad i flera små rum som det är halvt öppet emellan. Första rummet som du kommer in i från gatan har förutom den glasade entrédörren ett skyltfönster mot gatan samt ett skyltfönster mot gången in till en av Uppsala citys finaste innergårdar. det andra rummet har en dörr mot innergården samt ljusinsläpp via fönster ovanför dörren. Det tredje rummet har fönster mot innergården s. Det finns WC och pentry i den bakre delen av lokalen. Butiken har säkerhetsgaller då det f.n bedrivs guldsmedsverksamhet här. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 45 3 002

Ekonomi

Hyra

3 002 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer VA och avfallshantering tillkommer med totalt ca 25 kr/m²/år, el, fastighetsskatt och moms. Fastighetsskatten är 720 kr/månad. Löpande 3-årskontrakt tecknas med hyresvärden. Utgångspris: 395 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Denna del av Svartbäcksgatan är den bäst bevarade med många vackra gamla hus. Fina promenadstråk både här och en tvärgata ner längs Fyrisån och det äldre kvarteren runt omkring. Denna del är även som en förlängning av gåtatan då den börjar rakt över S:t Olofsgatan.

Företag i närheten

Det centrala läget erbjuder all service du kan tänka dig med butiker, caféer , restauranger, apotek, systembolag mm.

Kommunikationer

Goda kommunikationer då bussar trafikerar S:t Olofsgatan och till resecentrum tar det endast 5-10 minuter att gå.

Svartbäcksgatan 19
Sökhjälp