Skriv ut

Skapa PDF

Smedsgränd 5B, Forumkvarteret

uppsala

Nyrenoverat kontor med balkong ut mot gågatan och Forumtorget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 173 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Forumkvarteret bygger vi om och skapar kontor i nyskick samtidigt som vi tar tillvara på fastighetens tidstypiska 50-tals detaljer. Högst upp i huset, med fönster ut mot gågatan och Forumtorget har vi skapat detta fantastiska kontor. Öppet och ljust, med industrikaraktär. Guldkornen är balkongen mot Forumtorget och det snad taket som skapar en tydlig karaktör. Inflyttning omgående.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 173

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Smedsgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Närservice

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer

Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter. Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Dokument

Länkar

Smedsgränd 5B
Sökhjälp