Skriv ut

Skapa PDF

Slottsgatan 69, Norrköping

norrköping

Möjlighet till moderna lokaler i den attraktiva och nyproducerade fastigheten Spinnhuset.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 317 m²
Tillträde: Snarast
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger i den nyproducerade fastigheten Spinnhuset. Fastigheten färdigställdes 2016 som första fasen av två i ett projekt som genomförs av fastighetsägaren Spinnhuset Fastighets AB. Spinnhuset är en mycket modern fastighet med hög kvalitet avseende tekniska installationer, möjlighet till flexibel planlösning och hög standard när det gäller ytskikt. Fastighetsägaren tar ett stort ansvar när det gäller miljöarbetet. Fastigheten har solpaneler på taket för att sänka energiförbrukningen och uppvärmning och kylmedia tas från marken under fastigheten. Spinnhuset är miljöcertifierat enligt BREEAM Very Good. Lokalen är totalt 317 kvm och är beläggen antingen på plan 3 eller 4 (317 kvm per plan). Lokalen har ett befintligt CAT-6 nätverk och möbler kan ingå Lokalen upplåtes i andrahand fram till 2021-10-31. Önskas en längre avtalslängd kan första handsavtal direkt med fastighetsägaren diskuteras fram till 2026-10-31.

Utförande

Byggår

2016

Våningsplan

4

Planlösning

Blandad planlösning men med mestadels öppna arbetsplatser, se bifogad ritning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 317

Omgivning

Omgivning/natur

Spinnhuset är mycket strategiskt beläget med Norrköpings centrala delar inom gångavstånd där all typ av service går att finna. Comfort Hotel ligger i samma fastighet och är ett nytt modernt hotell med en utmärkt standard. Hotellet har ett gym och konferenslokaler med 4 st rum med en kapacitet på 60 personer. Fastighetens fasad har en bra tydlig exponering mot Centralstationen och Packhusgatan.

Kommunikationer

Fastigheten ligger bara 5 min promenad från Norrköpings centralstation, som trafikeras med tåg, spårvagn och bussar. Fastigheten nås enkelt med bil och det finns både parkering i fastighetens garage samt utomhus.

Dokument

Länkar

Slottsgatan 69
Sökhjälp