Nordväst
| Eskilstuna

Favorit Dela

Nordwallsgatan 1

Stort kallager i centralt och attraktivt läge. Portar 4 x 4.2 med automatik, takhöjd över 7 meter och bra skyltläge!

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    500 - 2 400 m²

  • Hyra:
Stort kallager i centrala Eskilstuna. Lokalen är cirka 2 400 kvadratmeter, avgränsning kan ske med stängsel för den som önskar hyra del av ytan (dock minst 500 kvadratmeter). Lokalen är försedd med två takskjutsportar med automatik (cirka 4 x 4.2) direkt mot Nordwallsgatan samt en vikport cirka 4 x 4 mot inhägnad innergård. Det är cirka 7 meter i lägsta takhöjd och ytan är i princip helt öppen (se planritning). För den som hyr kan vi även erbjuda uppställningsyta i anslutning till lager. Lokalen är belägen nordväst om stadskärnan med adress Nordwallsgatan 1, 633 46 Eskilstuna. Lokalens läge erbjuder bra kommunikationsmöjligheter, nära till stadskärnan och smidig access till E20 via Västerleden (cirka 5 min) eller Årby rondellen (cirka 4 min). Lokalen är belägen mitt emot nya Stiga Sports Arena och erbjuder därför ett utmärkt skyltläge. Vi tänker oss i förstahand en förhyrning som kallager och undanber oss förfrågningar på mindre ytor som innebär större anpassningar av lokalen.
  • Total yta

    2400 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 500 2 400

Ekonomi

I hyran ingår:

Skatt, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Najaden 18

Byggår:

1958

Antal rum:

1, anpassningsbart

Planlösning:

Lokalen har en öppen planlösning och är cirka 65 x 36 meter. Lokalen är försedd med två takskjutsportar med automatik (cirka 4 x 4.2) direkt mot Nordwallsgatan samt en vikport cirka 4 x 4 mot inhägnad innergård. Det är cirka 7 meter i lägsta takhöjd och ytan är i princip helt öppen (se planritning). För den som hyr kan vi även erbjuda uppställningsyta i anslutning till lager. Lokalen kan avgränsas för att hyras ut till flera hyresgäster. Avgränsning sker med stängsel. Se exempel på uppdelning (pdf-fil).


Teknisk information

Takhöjd:

7 m


Omgivning

Företag i närheten:

Lantmännen Maskin, Karl Hedin Bygghandel, Cramo och Hyrlift.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För den som hyr kan uppställningsyta för parkering erbjudas i anslutning till byggnaden.

Närservice:

Gångavstånd till Väster (matbutik, yrkesgrossister, gym, företagskluster), Munktellområdet (restaurang, gym kultur) och Stadskärnan.

Kommunikationer:

Gångavstånd till Väster, Munktellområdet, stadskärnan och tågstationen. Smidig access till E20 via Västerleden (cirka 5 min) och Årby rondellen (cirka 4 min).

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge mot nya arenan.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

RT

Robert Thollin

robert.thollin@tunafastigheter.se

016- VISA NR 016-12 00 65

076- VISA NR 076-941 96 97

Marknadsförs av Tunafastigheter i Eskilstuna AB
Björksgatan 9
63221 Eskilstuna
tunafastigheter.se
Nordwallsgatan 1