Skriv ut

Skapa PDF

Solhusgatan 13, Göteborg

göteborg

Fina och härliga lokaler i natursköntläge med bekväm närhet till Delsjöns faciliteter. "Topfloor" med fantastisk utsikt över Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 480 - 2 600 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra upp till 2600 kvm kontor. Ytan är delad över tre våningsplan och anpassar efter ert behov. Våning 4 och 5 kan delas till mindre lokaler. Ett av planen disponerat med öppna kontorsytor och tysta rum medan det andra planet i huvudsak består av mindre kontorsrum. Här får ni som hyresgäst möjlighet att påverka efter eget önskemål. Högst upp på plan 6 erbjuds vidsträckt utsikt över Göteborg med nyrenoverade ytor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 480 2 600

Omgivning

Omgivning/natur

Naturnära område in ger en trevlig arbetsplats.

Närservice

Lunchrestauranger finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Närhet till motorväg och mycket goda bussförbindelser - expressbuss 10 min till Korsvägen.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Solhusgatan 13
Sökhjälp