Kungsgatan 2

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

141 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Möjlig Concept Store Kungsgatan/ Stureplan.

På Kungsgatan 2 intill Stureplan finns denna butikslokal möjlig för etablering. I gatuplan har lokalen en generös takhöjd och ett stort skyltfönster ut mot Kungsgatan som tillför karaktär och ett fint ljus in i lokalen. Lokalen kan kombineras både som butik och showroom, då den har ett tillhörande nedre plan där nyinredda personalutrymmen finns tillgängliga. Grannarna är nyöppnade Bröd & Salt och italienska delikatesser från Italian Cousins. I fastigheten har nyligen en totalrenovering genomförts för Hotell Kung Carl som även öppnat Bistro la belle Epoque på hörnan Kungsgatan / Birger Jarlsgatan. Tvärsöver gatan finner ni b.la. klädesbutiken A Day’s March. Varmt välkommen om att kontakta vår uthyrare för en visning.

Ytor

  • Total yta:

    141 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sparven 18

Omgivning

Omgivning/natur:

Denna fastighet ligger mitt i pulsen från Stureplan och alldeles intill Humlegården med gångavstånd till Stockholms bästa adresser - Stureplan, Kungsgatan och Östermalmstorg. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med kontor utan i ett levande kvarter med en mångfald av restauranger, caféer och en mix av inrednings och klädbutiker. Direkt utanför entrén finns Stureplan med allt sitt utbud av lunchrestauranger och Sturegallerian med sin högklassiga shopping.

Närservice:

Du har ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan med sin puls och allt sitt utbud ligger direkt utanför dörren. Lunchställen av stor variation finns i närområdet. Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet: att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass -allt mellan laseryoga och afrodans- säger sig självt. Gymmet Balance finns på Lästmakargatan Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar mellan Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.

Kommunikationer

Både bussar och tunnelbana på väldigt nära avstånd. Knappt 10 minuters promenad till T-centralen. Tunnelbanans röda linje (Ropsten och Mörby Centrum) på 2 minuters promenad till tunnelbanestation Östermalmstorg. Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera busslinjer stannar i närheten bland annat 1, 2, 55 och 56. Råkar du bo i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.
Kungsgatan 2

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB