Skriv ut

Skapa PDF

Djäknegatan 16, Centrum

malmö

Ljus och fin kontorslokal på attraktivt läge i Malmö city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 498 - 498 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1967

Renoveringsår

2015

Våningsplan

4

Planlösning

På bästa läge i Malmö finner du denna fina kontorslokal. Lokalen erbjuder fönster i två väderstreck vilket bidrar till en ljus och kreativ arbetsmiljö. Du finner smarta och väldisponerade kvadratmeter som till största del erbjuder arbete i kontorslandskap. Det finns även generöst med mötes- och konferensrum samt förvaringsutrymme. Välkommen att höra av dig för mer information eller en visning!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 498 498

Omgivning

Omgivning/natur

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser för cirka 1 200 kronor/månad. Det är företaget P-Malmö som ombesörjer garagets skötsel och hantering och står för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget går hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.

Dokument

Djäknegatan 16
Sökhjälp