Botkyrka
| Tullinge

Favorit Dela

Alfred Nobels Allé 109

Moderna lagerytor i Botkyrka!

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt Överenskommelse

 • Storlek:

  3 200 m²

 • Hyra:
Modernt låg och höglager med tillhörande kontor. Fastigheten är bra utrustad med 2 separata fiberkablar som är indragna i fastigheten och ett ställverk som är dimensionerat för 1200 A i effekt . Lastkaj med portar kommer att byggas och nya parkeringsytor skapas. Möjlighet att påverka utformning finns. Bra rangeringsytor för trailers.
 • Total yta

  3200 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kv Genetikern 2

Byggår:

2001


Teknisk information

Ventilation:

mekanisk till och frånluft med kyla


Omgivning

Närservice:

Fastigheten är belägen vid Alfred Nobels Allé 109 i Tullinge på gränsen mellan Botkyrka och Huddinge. I närområdet finns Novum Forskningspark med bla Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns Högskola. Allmänna kommunikationer finns nära till hands såsom Pendeltågsstation Flemingsberg eller Tullinge Centrum som tar ca: 20 min från centrala Stockholm. Busslinje 713, 722 eller 723 stannar även här.

Kommunikationer:

Pendeltåg: Flemingsbergs och Tullinge pendeltågsstation ligger mycket nära.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MF

Marcus Fond

marcus@newproperty.se

0707 VISA NR 0707-755819

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Alfred Nobels Allé 109

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör