Skriv ut

Skapa PDF

Kung Oskars väg 11, Lund centrum

lund

Modern kontorslokal på strategiskt läge i Lund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 345 - 1 900 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nybyggda kontorslokaler på attraktivt läge i Lund I vårt nya kontorshus Sockerbiten,som är inflyttningsklart Q4 2019, erbjuder vi moderna lokaler på ett attraktivt område kring järnvägen och granne med Lund centralstation.Här finns möjlighet att hyra kontorslokaler som skräddarsys efter era behov där ni kan påverka både planlösning och material. Här erbjuder vi lokaler med varierande storlekar från345 -1900 kvm I en levande del av staden Området kring järnvägen befinner sig i en förändringsprocess som kommer bidra till att västra Lund länkas samman med centrum och hela stationsområdet utvecklas mot att vara en ännu mer levande del av staden.Härskapar Wihlborgs ett kvarter där vi erbjuder nybyggda kontorslokaler på ett attraktivt område.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 345 1 900

Omgivning

Närservice

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten.  

Kung Oskars väg 11
Sökhjälp