Lund centrum | Lund

Favorit Dela

Kung Oskars väg 11

345 kvm kontorslokal på bästa läge i Lund.

Beskrivning

345 kvm på bästa läge i Lund I vårt nya kontorshus Sockerbiten,som är inflyttningsklart Q4 2019, erbjuder vi en modern lokal på 345 kvm på ett attraktivt område kring järnvägen och granne med Lund centralstation.Lokalen kan skräddarsys efter era behov där ni kan påverka både planlösning och material. I en levande del av staden Området kring järnvägen befinner sig i en förändringsprocess som kommer bidra till att västra Lund länkas samman med centrum och hela stationsområdet utvecklas mot att vara en ännu mer levande del av staden.Härskapar Wihlborgs ett kvarter där vi erbjuder nybyggda kontorslokaler på ett attraktivt område.
  • Total yta

    345 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sockerbiten


Omgivning

Närservice:

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten.  


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

HS

Henrik Strelert

henrik.strelert@wihlborgs.se

046- VISA NR 046-590 62 88

LA

Louise Ahnelöv

louise.ahnelov@wihlborgs.se

046- VISA NR 046-590 62 91

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
wihlborgs.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kung Oskars väg 11