Skriv ut

Skapa PDF

Kung Oskars väg 11, Lund centrum

lund

345 kvm kontorslokal på bästa läge i Lund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 345 - 345 m²
Karta

Information

Beskrivning

345 kvm på bästa läge i Lund I vårt nya kontorshus Sockerbiten,som är inflyttningsklart Q4 2019, erbjuder vi en modern lokal på 345 kvm på ett attraktivt område kring järnvägen och granne med Lund centralstation.Lokalen kan skräddarsys efter era behov där ni kan påverka både planlösning och material. I en levande del av staden Området kring järnvägen befinner sig i en förändringsprocess som kommer bidra till att västra Lund länkas samman med centrum och hela stationsområdet utvecklas mot att vara en ännu mer levande del av staden.Härskapar Wihlborgs ett kvarter där vi erbjuder nybyggda kontorslokaler på ett attraktivt område.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 345 345

Omgivning

Närservice

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten.  

Kung Oskars väg 11
Sökhjälp