Stockholm City
| Stockholm

Favorit Dela

Sveavägen 64

Mitt i City.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    200 m²

  • Hyra:
Fin lokal med möjlighet till egna rum eller öppen planlösning. Fastigheten ligger mitt på Sveavägen och har god standard. Du har nära till kommunikationer, restauranger, butiker och all den service som finns i angränsande city. Garage och cykelparkering finns i källaren. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.
  • Total yta

    200 m2


Utförande

Byggår:

1981

Renoveringsår:

1981

Våningsplan:

2 av 11


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Sveavägen är en av Stockholms större gator som kännetecknas av storstadens puls. Kvarteret präglas av kontor, butiker och restauranger. Ett större utbud av shopping och gallerior finns på promenadavstånd från fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I huset.

Närservice:

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer.

Kommunikationer:

Tunnelbanestation Rådmansgatan ligger precis runt hörnet och ett flertal busslinjer stannar på gatan utanför fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Krumlinde

Uthyrare kontor

Maria Krumlinde

maria.krumlinde@amffastigheter.se

070- VISA NR 070-257 80 30

Marknadsförs av AMF Fastigheter AB
Regeringsgatan 59
11388 STOCKHOLM
amffastigheter.se
Sveavägen 64

Om AMF Fastigheter AB

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med ca 40 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF, med uppdraget att bidra till en stabil avkastning för AMF:s sparare. Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsfastigheter, och arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Fler annonser från denna annonsör