Skriv ut

Skapa PDF

Falkenbergsgatan 3, Krokslätt

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 44 - 87 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds 4 lokaler i storlekarna 44-87 kvm i projekt "Atlas". Lokalerna är belägna i bottenvåning och ovanför finns lägenheter. Dessa lokaler ligger längs med Mölndalsvägen och Falkenbergsgatan. Här bygger JM och Skanska en ny stadsdel med totalt 636 bostäder och 12 lokaler. JM bygger totalt 380 bostäder - 234 i "Light Factory" och 146 i "Atlas". I projekt Atlas förbereder JM 4 verksamhetslokaler i storlekarna: 87 kvm 76 kvm 67 kvm 44 kvm Lokalerna är råa och här finns möjlighet att påverka lokalernas utformning och ytskikt efter din verksamhets behov och önskemål. Inflyttning i Atlas Q2-Q3 2020. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information om projektet!

Utförande

Byggår

2019

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 44 87

Omgivning

Omgivning/natur

I omgivningen finns mycket bostäder och verksamheter. Totalt byggs 636 bostäder och 12 st lokaler av JM och Skanska i detta område. Här är också närhet till grönområde men även närhet till de stora lederna för den bilburne.

Närservice

I området finns mycket service att tillgå! Här finns Willys, Ica Maxi, apotek, Nordic Wellness, hotell, skola, café och restauranger samt shopping och handel. Mektagonen är dessutom ett fullservicehus - här finns en välkomnande reception, en lunchrestaurang där alla hyresgäster kan äta frukost, ett mysigt café, frisör och bokningsbara konferensrum för 8 -30 personer.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna är Elisedal och Lana. Korsvägen ligger 12 minuter bort med spårvagn. Tack vare läget vid E6:an tar du dig med bil på bara några minuter till väster, Göteborgs centrum och Hisingen. Med riksväg 40 inom nära räckhåll är du snabbt på Landvetter flygplats.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information om projektet!

Falkenbergsgatan 3
Sökhjälp