Krokslätt
| Göteborg

Favorit Dela

Falkenbergsgatan 3

Butikslokaler i storlek 67 kvm och 87 kvm finns nu lediga på Falkenbergsgatan 3. Helt nybyggda och öppen planlösning!

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  67 - 87 m²

 • Hyra:
Nu finns 2 lokaler kvar på Falkenbergsgatan 3. Lokalerna är storlek 67 kvm och 87 kvm. Lokalerna går att använda som kontor eller butikslokaler (ej restaurang) Lokalerna är belägna i bottenvåning och ovanför finns lägenheter. Totalt byggs 636 bostäder och 12 lokaler i detta området. I projekt Atlas förbereder JM 4 verksamhetslokaler i storlekarna: 87 kvm 76 kvm (UTHYRD) 67 kvm 44 kvm (UTHYRD) Lokalerna är råa och här finns möjlighet att påverka lokalernas utformning och ytskikt efter din verksamhets behov och önskemål. Restauranger går ej pga avsaknad av den typen av ventilationen. Inflyttning i Atlas Q2-Q3 2020. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information om projektet!
 • Total yta

  87 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 67 87

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Krokslätt 20:4

Byggår:

2019

Planlösning:

Öppen planlösning.


Omgivning

Omgivning/natur:

I omgivningen finns mycket bostäder och verksamheter. Totalt byggs 636 bostäder och 12 st lokaler av JM och Skanska i detta område. Här är också närhet till grönområde men även närhet till de stora lederna för den bilburne.

Närservice:

I området finns mycket service att tillgå! Här finns Willys, Ica Maxi, apotek, Nordic Wellness, hotell, skola, café och restauranger samt shopping och handel. Mektagonen är dessutom ett fullservicehus - här finns en välkomnande reception, en lunchrestaurang där alla hyresgäster kan äta frukost, ett mysigt café, frisör och bokningsbara konferensrum för 8 -30 personer.

Kommunikationer:

Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna är Elisedal och Lana. Korsvägen ligger 12 minuter bort med spårvagn. Tack vare läget vid E6:an tar du dig med bil på bara några minuter till väster, Göteborgs centrum och Hisingen. Med riksväg 40 inom nära räckhåll är du snabbt på Landvetter flygplats.


Övrig information

Övrigt:

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information om projektet!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Falkenbergsgatan 3

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör