Sävedalen | Sävedalen

Favorit Dela

Industrivägen 39C

Modernt lager med kontor i Sävedalen.

Beskrivning

I Sävedalen erbjuds nu en modern lagerlokal med kontor. Lokalerna är fördelade enligt följande, ca: 2300 kvm höglager och 500 kvm kontor. I fastigheten finns en hyresgäst och personalutrymmen, kök och toaletter kommer att användas gemensamt. Fri takhöjd i höglagerdelen 8,5 -10 m, Fastigheten byggdes 2015 och är byggd enligt ”GreenBuilding-standard” varför energiförbrukningen(FJV) är låg. Byggnaden har en tätt pålad betongplatta med hög bärighet. Entresol kan byggas i höglagerdelen för utökad golvyta vid behov. Här finns fem st maskinella portar, 3x3 m, varav två st med lasthus/lastkaj, en st med lastkaj samt två st i markplan. Fastigheten har automatiskt brandlarm, rymlig hiss (1000kg) och access direkt från lager till den avskilda kontorsdelen på plan två. Kontorsdelen har ett stort kök/personalrum och två mötesrum med forcerad ventilation/ kyla. Öppet landskap samt en del kontorsrum för de som vill ha egna rum. Hög bredbandskapacitet via fiber är indraget. Här finns gott om P-platser direkt utanför entrén och ytterligare P-platser kan göras om så önskas. Här har man smidig access och angöring från Industrivägen med såväl långa lastfordon som personbilar. Det finns duschar och omklädningsrum för dam och herr. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!
  • Total yta

    2800 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

UGGLUM 7:136

Byggår:

2015

Våningsplan:

2

Planlösning:

Blandad.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Wallin

Uthyrare

Erik Wallin

Erik.Wallin@colliers.com

+46 VISA NR +46 31 743 00 97

+46 VISA NR +46 76 611 59 00

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Industrivägen 39C

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör