Borås - Centrum
| Borås

Favorit Dela

Gimlegatan 5

Lokal som passar skola, butik, träningsanläggning mm.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  1 845 m²

 • Hyra:
Lokal med många möjligheter och bra skyltmöjligheter ut mot R40. Butik i entréplan det finns en port med lastkaj i anslutning till denna yta. Det finns en hiss ner till nedervåningen . Lager/butik en trappa ner med port. Öppen yta med pelare. På andra våningen finns det kontor, kök, wc mm. Ytan är fördelad på följande: butik i 2 plan 1500 kvm. lager 125 kvm, kontor 220 kvm Gott om ström i fastigheten. Parkeringsplatser finns det intill fastigheten * Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!
 • Total yta

  1845 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Långan 14

Våningsplan:

3

Planlösning:

Öppen planlösning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Kommunikationer:

5 min gångavstånd till Borås Centralstation.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss! Gå gärna in på www.collierslokaler.se för att hitta fler lokaler.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrning

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Gimlegatan 5

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör