Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksgatan 11, Borås - Centrum

borås

Nyrenoverad kontorslokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 250 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nyrenoverad kontorslokal på ca 250 kvm. Stort konferensrum, tre separat kontor, öppen kontorslösning med textilgolv. Serverrum med kodlås och separat kyla. Förråd- och kopieringsrum, nytt stort pentry, 2 wc och städ. Hyresgäster i fastigheten idag är bland annat Borås Stad, ADinQ, Aica Trading, Astar, Care of Carl, Unibrands, Unibody och Vesta 12 kontorshotell. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Utförande

Våningsplan

6

Planlösning

Blandad planlösning med öppen och kontorsrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 250

Omgivning

Kommunikationer

Ett stenkast från busstorg, centralstation, R40 och Borås city. Fastighet för både kontor, lager och annan verksamhet. Före detta huvudkontor för Oscar Jacobson med unika skyltmöjligheter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Fabriksgatan 11
Sökhjälp