Viared | Borås

Favorit Dela

Företagsgatan 16

Handelsfastighet med underbara butiksytor.

Beskrivning

Fastigheten är byggd i suterräng, omgiven av parkeringsplatser och gräsytor. Stora glaspartier mot R40 som både ger ett härligt ljusinsläpp in i lokalerna samt ett oslagbart skyltläge mot motorvägen. Fastigheten lämpar sig mycket väl för ett handelshus med en mix av butiker med inriktning på hus & heminredning samt volymhandel! Fastighetens totalyta är ca 5922 kvm, varav ca 1700 kvm är uthyrd till Lager 157 kvm. Resterande yta om 4322 kvm kan antingen hyras av en större aktör eller delas upp i mindre butiksytor. ´ Den granna trappan i entrén ger ett välkomnade och inbjudande intryck . Fastigheten måste ses! Nu finns möjligheten att vara en del av Viareds nya handelshus med inriktning på volymhandel och sällanköp! Denna attraktiva handelsfastighet har ett mycket strategiskt läge vid RV40, intill den stora avfarten Viaredsmotet och med en helglasad upplyst fasad drar den stor uppmärksamhet till sig. Fastigheten är fördelad på två våningar samt ett entresolplan med kaffeservering/loungemiljö vid huvudentrén. Ytan kan antingen hyras av ett och samma företag eller fördelas mellan olika verksamheter som kan skapa synergier för varandra. En stor terrass på fastighetens framsida, med access från flera håll går att nyttja av företagets personal och kunder. Eftersom att Mio Möbler enbart ligger ett stenkast ifrån fastigheten, finns en möjlighet att skapa ett handelshus med inriktning på HUS & HEM. Målgruppen och kunderna för denna handelsinriktning finns redan i området. I dagsläget är fastigheten anpassad för bilhandel men den är möjlig att ändra för en annan typ av volymhandel. I fastigheten finns många separata markportar för in och utlastning, som antingen kan bestå eller bytas ut mot butiksentréer. Fastigheten som är inhägnad, har en stor markyta med tillhörande parkeringsplatser. På tomten som är totalt 16 875 kvm finns även en byggrätt om ca 19 000 kvm om fastigheten på sikt behöver byggas ut. Fastigheten lämpar sig väl för ett företag som vill ha en representativ butikslokal, vill skapa känslan av exklusivitet gentemot sina kunder samt som kan gynnas av företagsgrannarna i området. Välkommen att kontakta oss på Colliers för prospekt och visning!
  • Total yta

    4300 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 1 000 4 300

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vindbryggan 7

Byggår:

2007

Renoveringsår:

2010

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Grönområden med riksväg 40 som passerar utanför fastigheten Områdesbeskrivning Några av fastighetens närmsta grannar är exempelvis Kinnarps Interior, MIO:s Möbler, Speed Group och Oxeon. Ett naturligt stopp efter en längre bilfärd kan ske på Burger King som ligger ett stenkast från fastigheten.

Närservice:

Bensinstation, BurgerKing, Nordic wellnes.

Kommunikationer:

Riksväg 40 passerar utanför fastigheten som ligger mellan Göteborg, Viareds Företagspark och centrala Borås. Viaredsområdet utvecklas och expanderar. I dagsläget går två busslinjer, 48 och 49 men på sikt planeras en ny, gemensam och förbättrad busslinje.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Företagsgatan 16

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör