Skriv ut

Skapa PDF

Fiskhamnsgatan 2, Majorna

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 860 - 860 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fin kontorslokal i Majorna på med viss möjlighet att påverka planlösning efter eget behov och önskemål. Lokalen ligger på plan 4 av 7. Fantastiskt skyltläge utmed Oscarsleden/älven och närhet till såväl Järntorget, Nordstan och Frölunda Torg. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Utförande

Byggår

1986

Våningsplan

4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 860 860

Omgivning

Omgivning/natur

Trevligt läge med närhet och utsikt över älven. Men också närhet till Göteborgs mitt. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor och mindre industri- och lagerfastigheter.

Närservice

Nära till restauranger, shopping, friskvård och service.

Kommunikationer

Kollektiva kommunikationer finns inom gångavstånd. Endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 och 11 som tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter. Det går snabbt att ta sig med bil till lederna E6 och E20.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Fiskhamnsgatan 2
Sökhjälp