Industriområde
| Trollhättan

Favorit Dela

Södra Hamnvägen 8

Modernt lager mellan Göteborg och Oslo på 6000m2. Lastning till järnväg, bil och båt.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  1 000 - 6 000 m²

 • Hyra:
6000m2 lager i Trollhättan med direkt anslutning till tre trafikslag, bil, båt och tåg. Lastning/lossning kan ske direkt in från tågset inne i fastigheten. Takhöjd på 10m för 3000m2, resterande 3000m2 har en takhöjd på 9m. Anläggningen är fullsprinklad enligt NFPA. Golvbärighet på 4 ton/m2. Lediga ytan kan ev. delas i två separata lokaler om 3.000 m2 vardera. Behöver du sedan logistiktjänster av professionell 3PL leverantör tittar vi gärna på en effektiv lösning för just dina specifika krav. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!
 • Total yta

  6000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 000 6 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stallbacka 4:2


Omgivning

Omgivning/natur:

Stallbacka industriområde ligger 1 km norr om Trollhättans centrum. På norra delen av Stallbacka ligger fyrstads-regionens största företag, GKN Aerospace Sweden (tidigare Volvo Aeros flygmotorfabrik, tidigare Flygmotor AB). Av de andra företagen på Stallbacka kan nämnas Parker Hannifin, Sansera, Coor Service Management, Vicura AB och EDS Sweden AB. Ännu längre norrut hittar vi SAAB fabriken, som idag ägs och drivs av NEVS.

Närservice:

En restaurang i närområdet, med ytterligare stort utbud av restauranger i centrum drygt 1 km bort. I centrum finns även livsmedelsbutiker, detaljhandel, bank och post.

Kommunikationer:

Denna unika placering ger möjlighet till tre transportslag för logistik, lastbil, tåg och båt. Här möts E45, riksväg 44 och som även korsar Göta älv. Vidare ligger Trollhättans flygplats 3km bort, med flera avgångar till Stockholm per dag.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Johansson

Uthyrare

Anders Johansson

anders.johansson@colliers.com

08-4 VISA NR 08-4012699

0709 VISA NR 0709-201791

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Södra Hamnvägen 8

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör