Hammar

Favorit Dela

Strandvägen 2

Lager-/logistik fastighet med många möjligheter.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

  • Storlek:

    350 - 6 650 m²

  • Hyra:
Här kan vi erbjuda lager från cirka 350 kvm till totat cirka 6 650 kvm. Blan annat finns ett högpallager i byggnaden om cirka 2 600 kvm ledigt. Högpallagret i byggnaden är utrustat med mobilt lagersystem av fabrikat Constructur Movo med totalt 8 000 pallplatser. I tillägg finns ett entresolplan med ca 1 600 pallplatser. Högpallagret byggdes 1999 och är i mycket gott skick. Det finns även ett lager med hög säkerhet på våning 2, cirka 1 800 kvm. I byggnaden finns möjlighet till både kalllager och varmlager. Möjlighet till både markport och vädertätad lastkaj. Det går dessutom att hyra till kontor och personalutrymmen. Fastigheten är belägen i Hammar 10 km söder om Askersund i direkt anslutning till RV 50. Askersund ingår i ett attraktivt logistik område (Örebroregionen) som de senaste åren placerat sig som nr 2 eller 3 utifrån att vara bästa logistikområde i Sverige. Godstrafiken på RV 50 (även nämnd Berslagsdiagonalen) har en trafik av godstransporter motsvarande 80 % av närliggande E20 Kontakta Colliers gällande erat företags behov.
  • Total yta

    6650 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 350 6 650

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammar 7:50


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Johansson

Uthyrare

Anders Johansson

anders.johansson@colliers.com

08-4 VISA NR 08-4023699

070- VISA NR 070-9201791

Marknadsförs av Colliers International AB
Linnégatan 2
11447 STOCKHOLM
collierslokaler.se
Strandvägen 2

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör