Trosa
| Trosa

Favorit Dela

Fiskargatan 9

Kontor eller övernattningslägenhet med stor balkong ovanpå Trosa sjökrog i Trosa hamn.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående eller enl. överenskom

 • Storlek:

  121 m²

 • Hyra:
Fräsch kontorslokal med övernattningsmöjligheter och ett attraktivt läge I Hamngården, ovanpå populära Trosa sjökrog i Trosa Hamn. Lokalen är i ett mycket gott skick med vitmålade väggar och genomgående parkett i alla rum. Lokalen har fönster i tre väderstreck, och en stor balkong i söderläge, som vetter mot den mysiga innergården. Lokalen har ingång från gatan, strax intill sjökrogen, varifrån en trappa leder upp till lokalerna. I trappan finns en trapphiss monterad, vilket gör lokalerna tillgängliga även för funktionshindrade. Detta är med andra ord ett ypperligt tillfälle att etablera sin verksamhet i ett av Trosas finaste lägen, så tveka därför inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller veta mer om lokalerna.
 • Total yta

  121 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gistgården 5

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen består av sex kontorsrum i olika storlekar som ligger runt en större öppen yta, vid vilken det finns ett mindre pentry, WC, samt ett stort förrådsrum. Till lokalen hör även en stor balkong, i söderläge, som ligger ovanför Hamngårdens mysiga innergård med bl.a. Trosa sjökrogs uteservering samt flera butiker.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Trosa hamn är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer, det populära Bomans Hotell samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna.

Närservice:

I Hamngården och de omgivande kvarteren runt Fiskargatan finns flera populära restauranger såsom Fina Fisken och Trosa Sjökrog, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna samt det populära Bomans Hotell. I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, varför besöksnäringen är väl utvecklad i kommunen.

Kommunikationer:

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer: Bil: Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar. Buss: Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa hamns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.

Vägbeskrivning:

Fastigheten, som kallas Hamngården, ligger i Trosa hamn precis intill Trosaåns utflöde i Östersjön. Adressen är Fiskargatan 9, som smidigt nås via Högbergsgatan (väg 218) som går till hamnen via de centrala delarna av Trosa.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hannah Eriksson

Uthyrare

Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-4271166

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Fiskargatan 9

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör