Skriv ut

Skapa PDF

Hörjavägen 2, Västra delen Tyringe

tyringe

Ledig lagerlokal i centr. Skåne utmed rv 21. Prisvärda 5.500 m2 i pelarfritt plan. Delbar ner till 1000 m2, betonggolv, värme, ventilation, fr 6m tak.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Hyra: 225 kr/m²/år. Den stora ytan med 6 m höjd kostar 225 kr, de övriga 205 kr/m2
Storlek: 1 000 - 5 500 m²
Tillträde: 2018-06-01 1 juni

Information

Beskrivning

Lokalerna i Tyringe företagsby köptes ursprungligen från Esselte AB och har kontinuerligt renoverats och håller i dag en god standard. Ett 20-tal hyresgäster finns. Det inhägnade området ligger som västligaste utpost i den gamla bruksorten Tyringe intill riksväg 21. Vår inriktning är att erbjuda lokaler med bra kvalitet till riktigt konkurrenskraftiga priser. Tyngdpunkten ligger på prisvärda lager/logistik lokaler med effektiva ytor. Stomme av lättbetong, golv av betong. Pelarfria ytor, bra rangerområden, värme och ventilation. Små kontor, toalett och fikarum nära lastportarna. Läget, centralt i Skåne invid riksväg 21, är ett bra logistikläge som fångar upp varuflöden från såväl Skånes heta västtrafik som transporter från de stor sydhamnarna och även transporter till och från Baltikum via Åhus och Karlshamn. Tyringe är en ort med fin natur inpå samhället, har utmärkta idrottsanläggningar och erbjuder all service du/familjen och dina anställda behöver. Orten erbjuder också mycket prisvärt boende. Framsynta hyresgäster uppskattar också att närorten Hässleholm blir ett viktigt centrum i Skåne, då kommande höghastighetståg kommer att gå via Hässleholm, vilket kommer att medföra stora investeringar i området. Redan märks ett växande intresse för etableringar runt om staden. Närmaste planerna är att skaffa mer långsiktiga hyresgäster till våra fina lagerlokaler som de senaste åren varit korttidsuthyrda. Besök vår hemsida: www.tyringeföretagsby.se (obs ö) och läs om alla våra lokaler, både stora lagerytor som ovan men också små lokaler för den kanske nystartade företagaren. Nyheter Lediga lagerlokaler i skåne – ny hemsida.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Ett sammanhängande plan bestående av en yta på 2.500 m2 med takhöjd 6m, en yta på 2000 m2 med takhöjd 4.1 m och en yta på 1000 m2 med dito höjd 4.1 m. Alla ytor är pelarfria. Se fler skisser och foton på vår hemsida: www.tyringeföretagsby.se.

Teknisk information

Uppvärmning

Centralt via luft

Lokalen kan nås via

Hörjavägen

Ventilation

ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 000 5 500 214

Ekonomi

Hyra

225 kr/m²/år. Den stora ytan med 6 m höjd kostar 225 kr, de övriga 205 kr/m2

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket vacker natur med omväxlande öppna ängar, skogspartier och sjöar

Företag i närheten

FC Köpcenter som är ett allvaruhus samt ett café och restaurang, som även är duktiga på event och catering.

Parkeringsmöjligheter/garage

Bra rangerytor framför lagerlokalerna.

Närservice

I Tyringe finns Tyrs Hov, en mäktig idrottsanläggning för de flesta sporterna och två livsmedelshallar samt anrika Tyringe Kurhotell med komplett hotell restaurang- och konferens. I övrigt se under "andra företag .."

Kommunikationer

I Tyringe finns järnvägsstation. 10 km österut ligger kommunhuvudorten Hässleholm som är en järnvägsknutpunkt. Kommande höghastighetståg kommer att stanna i Hässleholm!!

Skyltläge

Utmärkt direkt vid riksväg 21.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger i NV hörnet av Helsingborgsvägen (riksväg 21) och Hörjavägen

Övrig information

Övrigt

Se all info på vår hemsida: www.tyringeföretagsby.se.

Länkar

Filmer

Hörjavägen 2, Västra delen Tyringe
Hörjavägen 2, Västra delen Tyringe
Hörjavägen 2
Sökhjälp