Västra delen Tyringe | Tyringe

Favorit Dela

Hörjavägen 2

Ledig lagerlokal i centr. Skåne utmed rv 21. Prisvärda 5.500 m2 i pelarfritt plan. Delbar ner till 1000 m2, betonggolv, värme, ventilation, fr 6m tak.

Beskrivning

Lokalerna i Tyringe företagsby köptes ursprungligen från Esselte AB och har kontinuerligt renoverats och håller i dag en god standard. Ett 20-tal hyresgäster finns. Det inhägnade området ligger som västligaste utpost i den gamla bruksorten Tyringe intill riksväg 21. Vår inriktning är att erbjuda lokaler med bra kvalitet till riktigt konkurrenskraftiga priser. Tyngdpunkten ligger på prisvärda lager/logistik lokaler med effektiva ytor. Stomme av lättbetong, golv av betong. Pelarfria ytor, bra rangerområden, värme och ventilation. Små kontor, toalett och fikarum nära lastportarna. Läget, centralt i Skåne invid riksväg 21, är ett bra logistikläge som fångar upp varuflöden från såväl Skånes heta västtrafik som transporter från de stor sydhamnarna och även transporter till och från Baltikum via Åhus och Karlshamn. Tyringe är en ort med fin natur inpå samhället, har utmärkta idrottsanläggningar och erbjuder all service du/familjen och dina anställda behöver. Orten erbjuder också mycket prisvärt boende. Framsynta hyresgäster uppskattar också att närorten Hässleholm blir ett viktigt centrum i Skåne, då kommande höghastighetståg kommer att gå via Hässleholm, vilket kommer att medföra stora investeringar i området. Redan märks ett växande intresse för etableringar runt om staden. Närmaste planerna är att skaffa mer långsiktiga hyresgäster till våra fina lagerlokaler som de senaste åren varit korttidsuthyrda. Besök vår hemsida: www.tyringeföretagsby.se (obs ö) och läs om alla våra lokaler, både stora lagerytor som ovan men också små lokaler för den kanske nystartade företagaren. Nyheter Lediga lagerlokaler i skåne – ny hemsida
  • Total yta

    5500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 000 5 500 214

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

225


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tyringe 3:226

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Ett sammanhängande plan bestående av en yta på 2.500 m2 med takhöjd 6m, en yta på 2000 m2 med takhöjd 4.1 m och en yta på 1000 m2 med dito höjd 4.1 m. Alla ytor är pelarfria. Se fler skisser och foton på vår hemsida: www.tyringeföretagsby.se.


Teknisk information

Uppvärmning:

Centralt via luft

Lokalen kan nås via:

Hörjavägen

Ventilation:

ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket vacker natur med omväxlande öppna ängar, skogspartier och sjöar

Företag i närheten:

FC Köpcenter som är ett allvaruhus samt ett café och restaurang, som även är duktiga på event och catering.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bra rangerytor framför lagerlokalerna.

Närservice:

I Tyringe finns Tyrs Hov, en mäktig idrottsanläggning för de flesta sporterna och två livsmedelshallar samt anrika Tyringe Kurhotell med komplett hotell restaurang- och konferens. I övrigt se under "andra företag .."

Kommunikationer:

I Tyringe finns järnvägsstation. 10 km österut ligger kommunhuvudorten Hässleholm som är en järnvägsknutpunkt. Kommande höghastighetståg kommer att stanna i Hässleholm!!

Skyltläge:

Utmärkt direkt vid riksväg 21.

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger i NV hörnet av Helsingborgsvägen (riksväg 21) och Hörjavägen


Övrig information

Övrigt:

Se all info på vår hemsida: www.tyringeföretagsby.se.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JL

Jan Lundell

jan.lundell@lesab.se

0451 VISA NR 0451 57160

0705 VISA NR 0705557160

OD

Olof Dedering

olof@dedering.se

0723 VISA NR 0723 0773 83

0723 VISA NR 0723077383

Marknadsförs av Tyringe Företagsby Lundell/Dedering
tyringeföretagsby.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hörjavägen 2