Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 5

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 254 - 254 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På Storgatan 5 tar vi ett helhetsgrepp exteriört och interiört och du kan vara med! Färdigställandetid 3 månader! Lokalerna finns fördelat på 6 våningsplan i olika storlekar och kommer att renoveras. Det finns därför stora möjligheter att påverka lokalens utformning. I dagsläget finns här bland annat hyresgäster inom IT och Reklam.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 254 254

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna ligger centralt i Malmö mellan Amiralsgatan och Södra Förstadsgatan, mitt i Malmö. Mindre än två minuters gångväg till Malmös gågata Södra Förstadsgatan samt dryga fem minuters gångväg till Triangelns knutpunkt med köpcentrum, busslinjer och Citytunneln. I närområdet finns ett brett urval av service, lunchrestauranger och gågatans många olika shoppingbutiker. Promenerar du över bron från Kanalgatan når du Gustav Adolfs torg på ett par minuter. Byggnaden ligger strax intill Kungsparken, med cykelbanan som löper igenom står det aldrig stilla här och tillsammans med caféer och uteserveringar bjuds det in till en härlig atmosfär.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer – två av Malmös knutpunkter för busstrafik finns i närområdet på Amiralsgatan, Konserthuset och på Triangeln. Därifrån går så väl stadens många stadsbussar som regionbussar. Malmö stads hyrcykelsystem finns också intill på Kungsgatan.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Storgatan 5
Sökhjälp