Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 1, Tranås

tranås

Ljust och trevligt kontor om 111 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 111 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fint och ljust kontor om 111 kvm på första våningen i Hackspettens företagscenter. Kontorslokalen består av 3 kontorsrum, kök och wc. I Hackspettens företagscenter har man tillgång till gemensamhetsutrymmen som konferensrum, fikarum, bastu och relax. Välkomna att kontakt oss för visning eller ytterligare frågor!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 111

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt i Tranås med närhet till natur i form av promenadstråk och vatten. det närliggande området är blandat med kontor, bostäder och butikslokaler vilket skapar ett levande närområde.

Närservice

Promenadavstånd till centrum med stort utbud av butiker och lunchrestauranger. Runt hörnet från fastigheten finns en mataffär samt flertalet restauranger. Ett flertal hotell finns inom 500 meter från fastigheten för övernattningar.

Kommunikationer

Östgötapendeln tar dig till Linköping på cirka 30 minuter, samt till Norrköping på knappt en timme. Tranås station ligger endast på 15 minuters promenadavstånd. Staden har goda bussförbindelser inne i stadskärnan samt kommunikationer med närliggande städer. Närmsta hållplats till fastigheten är "Tranås Träffen" som trafikeras av sju busslinjer och ligger cirka 50 meter från entrén.

Vasagatan 1
Sökhjälp