Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 35, Högsbo

västra frölunda

Fint läge och representativt kontor på 1 274 kvm, bestående av ett helt våningsplan, i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 274 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalbeskrivning Lokalen består av hela våningsplanet två trappor upp i byggnaden på 1 274 kvm. Det finns därmed möjlighet till entréer från två trapphus. Hiss finns från respektive entré eller från parkeringsgaraget som ligger i källarplan. Lokalen består av en blandning av kontorsrum samt öppna ytor och det finns möjlighet till anpassningar som utformas tillsammas med hyresvärden. Lokalen har fönster åt två håll, dels mot fastighetens gemensamma ljusgård och dels med utsikt mot omgivningarna. Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget samtidigt nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna. Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Precis bredvid ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger. Kommunikationer Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta. Parkering för personal och besökare finns i anslutning till fastigheten. Parkeringsgarage finns också i byggnaden.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4 av 6

Planlösning

Lokalen består av en blandning av kontorsrum samt en del öppna ytor och det finns möjlighet till anpassningar som utformas tillsammas med hyresvärden.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 274

Övrig information

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.

Länkar

Gruvgatan 35
Sökhjälp