Solna strand
| Solna

Favorit Dela

Elektrogatan 10

Fina förråd i olika storlekar 35-150 kvm.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    35 m²

  • Hyra:
  • Total yta

    35 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenhöga 4

Byggår:

2017


Omgivning

Omgivning/natur:

Ett område för framtiden - som finns redan idag. Solna strand är en del av det kluster som utgör Stor-Stockholms största kontorsarbetsplatsområde utanför innerstaden. Området är strategiskt beläget i området där Solna och Sundbyberg möts. Här har flera större företag och myndigheter, såsom Swedbank och Skatteverket valt att etablera sina huvudkontor. Idag arbetar över 10 000 människor i Solna strand. I många av fastigheterna här finns en restaurang. Allt ifrån enklare Take Away till försklassiga luncher beredda av prisbelönta kockar. I Grow kommer omåttligt populära K-Märkt att etablera en lunchrestaurang med uteservering. I huset intill "Stora Blå" ligger idag restaurang S som är en mycket välbesökt och omtyckt restaurang. Strax intill den nya kontorsfastigheten uppförs även Grow Hotel, ett hotell med 176 rum och studios som står färdigt hösten 2018. Här finns en välkomnande lounge och högklassig restaurang med stor uteservering som kommer drivas av AVEQIA. Allt detta är bara ett axplock. Det finns upp till 20-talet till att upptäcka inom promenadavstånd.

Närservice:

I skogsläntan intill fastigheten byggs ett trevligt utegym. Ett flertal gym som Worldclass, 24/7 och S.A.T.S nås inom gångavstånd. Våra hyresgäster i Grow kan koppla på sig på FM-tjänsterna i Stora Blå, där finns även lånecyklar att nyttja under säsong. I Stora Blå finns även konferensmöjligheter upp till 160personer. All tänkbar övrig service finns på promenadavstånd i Sundbyberg.

Kommunikationer:

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand. Det är ett av leden i vårt arbete för miljön och gratis för Humlegårdens hyresgäster.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Inflyttning från Q3 2019.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Aspe

Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se

0739 VISA NR 0739-16 10 80

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Elektrogatan 10