Bredden
| Upplands Väsby

Favorit Dela

Bergkällavägen 31C

Kontorslokal i Bredden/ InfraCity om ca 117 kvm.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  117 m²

 • Hyra:
Ljust kontor med blandad planlösning om ca 117 kvm på plan 2. Genomgående parkettgolv, ljusa väggar med glasade partier. Hyresvärden äger flera fastigheter på samma gata, möjlighet finns att flytta inom beståndet. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
 • Total yta

  117 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Revisorn 3


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger endast ett stenkast från E4an och goda busskommunikationer med tunnelbana och pendeltåg. Närområdet består huvudsakligen av industri- och varuhus med flertalet restauranger, möjligheter till shopping och diverse servicebutiker.

Närservice:

Lokalen ligger i ett industriområde med direkt närhet till E4 . Infra City med affärer, hotell, gym, mässhall och restauranger finns ca 500 meter bort.

Kommunikationer:

Från Bergkällavägen med hållplatserna "Bergkällavägen" / "Bredden" går bussar regelbundet med anknytning till pendeltåg Rotebro, Kallhäll samt Upplands Väsby och till tunnelbanan Kista (blå linje). Utöver detta så når man E4an inom ett par minuter, Stockholm C 25 min, Uppsala 35 min och Arlanda på ca 15 minuter med bil.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

SN

Uthyrare

Sofie Nyberg

sofie.nyberg@corem.se

070 VISA NR 070 975 56 58

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Riddargatan 13 C
10217 Stockholm
corem.se
Bergkällavägen 31C

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör