Kåbo | Uppsala

Favorit Dela

Dag Hammarskjölds väg 13

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra ett fint kontor om 208 m², beläget i gamla fängelset på Dag Hammarskjölds väg 13 i Kåbo. Kontoret är rumsindelat och har genomgående fräscha ytor med ljusa ytskikt och de gamla detaljerna bevarade. Det finns många fönster på båda sidor som ger ett generöst ljus i lokalen.
  • Total yta

    208 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 208 1 904

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1904


Utförande

Planlösning:

Kontoret om 208 m² ligger på plan 3 i det gamla fängelset med genomgående ljusa fräscha ytor och de tidstypiska detaljerna bevarade. Hiss finns i huset. De finns åtta kontorsrum varav tre är större och rymmer fler arbetsplatser alternativt konferensrum. Rummen är placerade längs en bred passage där det finns personalutrymmen med lunchrum och samlingsplats. Det finns också två toaletter och ett förrådsutrymme i lokalen.


Omgivning

Omgivning/natur:

I omedelbar närhet ligger bl. a. Uppsala slott och botaniska trädgården. Akademiska sjukhuset ligger också i närheten liksom flera av universitetets fakulteter och universitetsbiblioteket Carolina Rediviva.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer med ett flertal stadsbussar som trafikerar området samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till centrum. Det är lätt att ta sig med bil till lokalen och det går smidigt att ta sig vidare ut på E4:an.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrika Klingberg

Fastighetsmäklare

Ulrika Klingberg

ulrika.klingberg@maklarhuset.se

0768 VISA NR 0768686070

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Dag Hammarskjölds väg 13