Skriv ut

Skapa PDF

Dag Hammarskjölds väg 13, Kåbo

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 904 kr/m²/år. Tillkommer
Storlek: 208 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra ett fint kontor om 208 m², beläget i gamla fängelset på Dag Hammarskjölds väg 13 i Kåbo. Kontoret är rumsindelat och har genomgående fräscha ytor med ljusa ytskikt och de gamla detaljerna bevarade. Det finns många fönster på båda sidor som ger ett generöst ljus i lokalen.

Utförande

Planlösning

Kontoret om 208 m² ligger på plan 3 i det gamla fängelset med genomgående ljusa fräscha ytor och de tidstypiska detaljerna bevarade. Hiss finns i huset. De finns åtta kontorsrum varav tre är större och rymmer fler arbetsplatser alternativt konferensrum. Rummen är placerade längs en bred passage där det finns personalutrymmen med lunchrum och samlingsplats. Det finns också två toaletter och ett förrådsutrymme i lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 208 1 904

Ekonomi

Hyra

1 904 kr/m²/år. Tillkommer

Omgivning

Omgivning/natur

I omedelbar närhet ligger bl. a. Uppsala slott och botaniska trädgården. Akademiska sjukhuset ligger också i närheten liksom flera av universitetets fakulteter och universitetsbiblioteket Carolina Rediviva.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med ett flertal stadsbussar som trafikerar området samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till centrum. Det är lätt att ta sig med bil till lokalen och det går smidigt att ta sig vidare ut på E4:an.

Länkar

Dag Hammarskjölds väg 13
Sökhjälp