Ekerö | Ekerö

Favorit Dela

Bryggavägen 101

Ljus och trevlig kontorslokal med bra läge på Ekerö!

Beskrivning

Varmt välkommen till Bryggavägen 101 och denna kontorslokal om 240 kvm i markplan. Lokalen har en kontorsyta om 240 kvm, idag rumsindelad men kan göras mer öppen om så önskas. Konferensrum och pentry finns. Trevlig ljusgård i mitten av lokalen. Busshållplats finns precis intill fastigheten som tar dig till Ekerö Centrum och vidare mot ex. Brommaplan/Stockholm C alternativt buss som tar dig mot Jungfrusunds Skärgårdsstad eller slagstafärjan. Goda parkeringsmöjligheten precis intill fastigheten. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!
  • Total yta

    240 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Från lokalen har du nära till trevliga Jungfrusunds Marina med dess restaurang och handel. Nära löp/skidspåret och Ekebyhovsbacken.

Närservice:

All tänkbar service i form av butiker, banker, sytembolag, post, restauranger etc. finns i Ekerö Centrum vilket du når på endats ett par minuter med bil.

Kommunikationer:

Busshållplats direkt utanför som tar dig till Ekerö Centrum och vidare till Brommaplan. Ekeröfärjan tar dig smidigt över tilll Slagsta och E4an.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
kwpa.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bryggavägen 101

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör