Skriv ut

Skapa PDF

Bryggavägen 101, Ekerö

ekerö

Ljus och trevlig kontorslokal med bra läge på Ekerö!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 240 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Varmt välkommen till Bryggavägen 101 och denna kontorslokal om 240 kvm i markplan. Lokalen har en kontorsyta om 240 kvm, idag rumsindelad men kan göras mer öppen om så önskas. Konferensrum och pentry finns. Trevlig ljusgård i mitten av lokalen. Busshållplats finns precis intill fastigheten som tar dig till Ekerö Centrum och vidare mot ex. Brommaplan/Stockholm C alternativt buss som tar dig mot Jungfrusunds Skärgårdsstad eller slagstafärjan. Goda parkeringsmöjligheten precis intill fastigheten. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 240

Omgivning

Omgivning/natur

Från lokalen har du nära till trevliga Jungfrusunds Marina med dess restaurang och handel. Nära löp/skidspåret och Ekebyhovsbacken.

Närservice

All tänkbar service i form av butiker, banker, sytembolag, post, restauranger etc. finns i Ekerö Centrum vilket du når på endats ett par minuter med bil.

Kommunikationer

Busshållplats direkt utanför som tar dig till Ekerö Centrum och vidare till Brommaplan. Ekeröfärjan tar dig smidigt över tilll Slagsta och E4an.

Dokument

Bryggavägen 101
Sökhjälp