Skriv ut

Skapa PDF

Revingevägen 2

södra sandby

Lokal som lämpar sig väl för tandläkarmottagning eller läkarmottagning. Lokalen har många behandlingrum med vatten och avlopp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 418 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har vi en lokal för uthyrning som tidigare använts för en tandläkarmottagning. Den har därmed både vatten och avlopp i flertalet rum och den har en naturlig entré med plats för både reception och väntrum. Lokalen är belägen i samma fastighet där ICA finns och är således den mest centrala delen av Södra Sandby. Självklart finns det gott om parkeringsplatser på fastigheten. I beskrivningen ligger en förslagsritning som visar hur lokalen kan disponeras för verksamhet med inriktning på vård- eller tandvård men självklart kan den användas även för andra typer av verksamheter. Kontakta mig gärna för vidare diskussion.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 418

Omgivning

Närservice

Med ICA i huset har man bästa tänkbara service i absolut närhet. Här erbjuds förutom dagligvaror deras omtalade egentillverkade korv. Här finns även apotek, frisör, spelbutik och café. Vårdcentralen och BVC ligger i bottenplan och skulle med fördel vara ett fint komplement till en privat läkarklinik.

Kommunikationer

Bussen mot Lund går med täta avgångar hela dagen precis utanför entrén.

Revingevägen 2
Sökhjälp