Jordbro
| Haninge

Favorit Dela

Rörvägen 14

Möjlighet att hyra en egen fastighet med moderna kontorsytor och (kyl)lager i ett av Stockholmsområdets största logistikområden.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    3 315 m²

  • Hyra:
Möjlighet att hyra ett lager och kontor i ett av Stockholmsområdets största lager- och logistikområden. Lagerytorna är idag utrustade med kyla, men det är inget som begränsar andra lagerbehov. Väldigt bra kommunikationsmöjligheter, ca 500 m till pendeltågsstationen i Jordbro . Jordbro industriområde är ett av Stockholmsregionens största arbetsområden med 170 företag och 4000 arbetsplatser och ligger 30 minuter från Stockholm City.
  • Total yta

    3315 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 142
Kontor 670
Övrigt 503

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jordbromalm 6:17

Planlösning:

Lagerfastighet med generösa kontorsutrymmen. Fastigheten är modern och effektiv med flexibel planlösning och stora möjligheter att skräddarsy ytorna så att de passar just ditt företag.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Goda kommunikationsmöjligheter med bil och pendeltåg.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett av Stockholms största logistikområden med 170 företag och 4000 arbetsplatser. Här finns närhet till friluftsområdet Ängarna, perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. Helt nära ligger också Haninge Rackethall, en ishall och en utomhusisbana. I närheten finns möjlighet till ridning, och i Jordbro finns ett elljusspår samt Höglundabadet med sin 25-metersbassäng.

Företag i närheten:

Goda grannar är en mängd logistik-, produktions- och verkstadsföretag. Bl,a Coca-Cola, Kemetyl, Tretti.se

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns goda parkeringsmöjligheter för både besökare och medarbetare i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Som ett av regionens största arbetsområden med 4000 arbetsplatser finns gott om restauranger och service i närheten. I Jordbro Centrum, endast 500 meter från fastigheten, finns komplett utbud av service med bl a Apotek och bank.

Kommunikationer:

Som logistikhub är goda kommunikationer en självklarhet. Med buss: Ständiga avgångar – 30 minuter från Stockholm City. Pendeltåg: 500 m till pendeltågsstationen i Jordbro. Med bil: Mycket smidig anslutning direkt till/från Nynäsvägen (väg 73) och Haningeleden.

Skyltläge:

God exponering mot Jordbro Industriområde, en av regionens ledande logistikhubar med bl a Coca Cola i närheten och stor exponering av förbipasserande.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Thomas Jonasson

Uthyrningschef

Thomas Jonasson

thomas.jonasson@profi.se

070- VISA NR 070-293 88 46

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Rörvägen 14

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör