Nygatan 4

Kävlinge , Kävlinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

212 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Tillfälle att etablera sig i en butikslokal med bra skyltläge invid torget i korsningen Unionsgatan/Nygatan!

Här erbjuds ett bra handelsläge med stabilt kundflöde. Butiken ligger mellan Systembolaget och Hemköp.

Ytor

  • Total yta:

    212 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arbetet 16

Omgivning

Närservice:

Närområdet består främst av flerbostadshus samt handel. Markytorna på torget renoverades 2016 och är idag mycket representativa.

Kommunikationer

Fastigheten Arbetet 16 ligger i centrala Kävlinge med Kävlinge station på endast 600 meters avstånd. Staden är en attraktiv bostadsort med närhet till Lund, cirka 1,3 mil, och Malmö cirka 2,8 mil. Kävlinge utgör en knutpunkt för tåg.
Nygatan 4

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fastpartner AB

Norra Bulltoftavägen 65G

212 43 Malmö

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB